Om Aha

Den nya tidens herrgårdskänsla

Mitt ute på den Östgötska slätten, med närhet till Vättern och 6 km söder om Vadstena, ligger Arneberga HerrgårdsArena, AHA. Byggnaden består av två separata delar varav en stor samlingslokal mätandes 21×72 m, med plats för över 1000 sittande gäster och en intimare restaurangdel i 2 plan med tillhörande biutrymmen, med plats för ca 150 gäster. Nu finns möjligheten för Dig att hyra denna fantastiska lokal och arrangera ditt egna kalas/bröllop/högtid. Vi står för lokalen och Du står för mat & dryck. Självklart finns det även möjlighet för Dig att hyra in oss som arrangör för hela tillställningen. Det är Du som bestämmer.. AHA ger Dig en upplevelse Du aldrig glömmer….en riktig AHA-upplevelse…! Välkomma.

Entréplan. När du stiger in i Arenan så möts du av en lounge och bibliotek, där det finns gott om mingelutrymme och kanske koppla av med en drink före maten.

Övre plan. Här uppe finns bar & kök och gott om sittplatser i två plan. Här ligger också lilla scenen, fullt utrustad för allt från rockband till standup-framträdanden. Den stora, öppna spisen hjälper också till att höja atmosfären.

 
Åsa Kümmerling. Läkare som driver och äger Kummerlinggården, ett boende för män med Aspergers syndrom. Flerfaldig EM-medaljör i westernridning.

Thomas Kümmerling. Den sanne entreprenören med ett flertal verksamheter i Stockholm.
 
 
 
 
 
 
För att få en riktigt god uppfattning om av vad Arenan kan erbjuda rekommenderar vi vårt bildgalleri, titta på filmen eller kontakta oss för en personlig visning.